Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Webdesigner Nieuwe Media

Afdeling

De afdeling Nieuwe Media van de EO is verantwoordelijk voor alle websites, apps en social media van de Evangelische Omroep. Het team bedenkt, ontwerpt, bouwt en onderhoudt de sites, maar dat alles natuurlijk in nauwe samenwerking met programmamakers. Een afdeling die continu inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en deze toepast om de missie van de EO op internet vorm te geven.

Wat ga je doen?

De functie als Stagiair(e) Webdesigner bestaat uit het vormgeven en bouwen van websites, online magazines en social media. Daarnaast denk je met klanten mee over interactieve internetconcepten. Zoals blinddate.eo.nl

Wat zoeken wij in jou?

Je volgt een HBO of WO opleiding. Je bent communicatief vaardig, met goede basiskennis van Photoshop, CSS en HTML. Je volgt een studie Communication and media design, Digitale media en communicatie, Interaction design of iets vergelijkbaars.

Waarom stage lopen bij de EO?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers. 

Stageperiode

Het gaat om een fulltime stage voor 5 maanden vanaf februari 2018. Eerder starten is ook mogelijk.

Stagevergoeding

€ 250,- per maand op basis van 36 uur per week. (Mogelijkheid tot 4 dagen van 9 uur)

Reageren

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan zo snel mogelijk je sollicitatiebrief, CV en digitaal portfolio naar Jonathan Marchal via [email protected]. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail.