Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

UX / Visual designer

UX / Visual designer
Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die o.a. mooie visuals kan maken voor EO websites en social media. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en bent sterk betrokken bij alle visuele uitingen. We zoeken iemand die flexibel is en graag wil leren. Komen een paar van de volgende tools je niet onbekend voor dan is dit de job voor jou; Adobe Photoshop, Sketch, Adobe After Effects als Adobe Illustrator.

Je bent actief als Visual/UX designer voor alle EO Programma's en omgevingen zoals BEAM, Lazarus & 40 dagen zonder Seks. Je takenpakket bestaat uit het vormgeven van online omgevingen en social media. Daarnaast denk je intern mee over internetconcepten.
 
Afdeling
Je komt te werken op de afdeling Nieuwe Media van de EO. Nieuwe media is verantwoordelijk voor alle websites, apps en social media van de Evangelische Omroep. We zijn een professioneel en creatief team. We bedenken, ontwerpen, bouwen, testen en onderhouden de omgevingen in nauwe samenwerking met programmamakers. We zijn een afdeling die continu inspeelt op nieuwste ontwikkelingen en deze toepast om de missie van de EO op internet vorm te geven. Denk aan chatbots, virtual reality, etc .
 
Wat zoeken wij in jou?
Je volgt een MBO of HBO opleiding. Je bent leergierig en hebt een voorliefde voor ontwerpen. 
Je volgt een studie Communication and media design, Digitale media en communicatie, Interaction design of iets vergelijkbaars.
 
Waarom stage lopen bij de EO?
De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Stageperiode

Het gaat om een fulltime stage van minimaal 3 maanden vanaf september 2018. Eerder starten is ook mogelijk.

Stagevergoeding
€ 250,- per maand op basis van 36 uur per week. (Mogelijkheid tot 4 dagen van 9 uur)

Reageren
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan zo snel mogelijk je sollicitatiebrief, CV en digitaal portfolio naar Jonathan Marchal via [email protected]. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail.