Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Videostagiair (online) Ik Mis Je

24-36 uur per week

Is het maken van video jou op het lijf geschreven? Ben je niet vies van serieuze onderwerpen? Kom dan je skills verder ontwikkelen bij het team van Ik mis je.

Ik mis je is het rouwverwerkingsplatform van de EO met website, facebookpagina en TV-programma. Naast de wekelijkse uitzendingen, bieden we online dagelijks nieuwe blogs, artikelen, video’s, columns en nieuwtjes aan op www.ikmisje.tv. Allemaal met dat éne raakvlak: wat kom ter allemaal kijken als je een dierbare verliest aan de dood. Online komen thema’s zoals troost, rouw, inspiratie, hoe verder, geloof, ervaringsverhalen, interviews en tips aan bod. Op Facebook proberen we deze content zo pakkend mogelijk aan te bieden. En omdat video het goed doet, zijn we altijd op zoek naar nieuwe formaten voor pakkende korte video’s of online series. Als stagiair bij Ik mis je draai je volledig mee in het team van crossmediaal redacteurs en krijg je de kans om te leren. Tegelijkertijd laten we ons ook graag door jouw kunde en creativiteit verrassen!

Wat ga je zoal doen?

 •  je maakt zelf nieuwe video – en audiocontent voor de website en voor Facebook;
 •  je bewerkt bestaand videomateriaal tot korte video’s voor website en Facebook;
 •  je schrijft redactionele teksten rondom de video-items die je maakt;
 •  je denkt mee bij het bedenken en ontwikkelen van nieuwe video-formats voor Ik mis je;
 •  je denkt mee hoe de video content het beste een plek op Facebook krijgt – en werkt dit uit;
 •  je werkt waar nodig samen met de TV-collega’s.

Wat vragen we van jou?

 •  je hebt ervaring opgedaan met monteren van beelden;
 •  je kunt goed samenwerken in een team, maar ook zelfstandig werken is voor jou geen probleem;
 •  je werkt nauwkeurig;
 •  je hebt kennis van social media;
 •  je hebt affiniteit met het thema rouwverwerking, of staat er in ieder geval positief tegenover.

Waarom stage lopen bij de EO?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Stageperiode

Het gaat om een stage van 24-36 uur. De start is per september tot begin januari 2017. In overleg zijn andere data mogelijk.De stagevergoeding is € 250,- per maand op basis van 36 uur per week.

Reageren?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV t.a.v. Rianne Meijer, stages@eo.nl of reageer via het online sollicitatieformulier. Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje.