Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Stagiaire Facilitaire Dienst

Een monumentaal pand in een nieuw jasje! Ga jij de facilitaire uitdaging aan?

De afdeling

De Facilitaire Dienst van de EO is een afdeling met een breed takenpakket. Schoonmaak, catering, beveiliging (ook rondom programma’s), postverzorging, receptie, terrein-, gebouw- en technisch onderhoud – dit alles wordt vanuit de FD geregeld. Het team bestaat uit 7 mensen.

De EO is gehuisvest in een prachtig oud, deels monumentaal, pand in Hilversum met alle uitdagingen die hierbij horen.

Tijdens je stage werk je mee met de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om je eigen onderzoek of opdracht uit te voeren. Het onderwerp hiervoor wordt in overleg bepaald.

De werkzaamheden

  • incidenteel invallen bij receptie; 
  • Incidenteel invallen bij postkamer; 
  • Kleine operationele werkzaamheden uitvoeren;
  • Werken met een FMIS (Topdesk);
  • Kleine interne audits bij catering; 
  • Beveiliging verzoeken verwerken (aanvragen ect); 
  • Interne klanten helpen met vraagstukken. 

Wat zoeken wij in jou?

Je bent een echte dienstverlener, met oog voor kwaliteit. Je toont initiatief en bent flexibel ingesteld. Daarnaast volg je een passende opleiding. 

Waarom stage lopen bij de EO?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (televisie, radio, internet, bladen en evenementen) met een open bedrijfscultuur en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers. De EO heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals.

Stagevergoeding

€250 per maand op basis van 36 uur.

Stageperiode

Het gaat om een fulltime stage per begin september voor de duur van vijf maanden. In overleg zijn eventueel andere data mogelijk.

Reageren

Heb je interesse? Schrijf dan zo snel mogelijk een brief met daarin je motivatie en CV naar Lilian Kraaijeveld via stages@eo.nl. Voor meer informatie of vragen mag je ons ook mailen.