Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Stagiair ICT Servicedesk

Op zoek naar een leerzame, interessante en gezellige stageplek? Lees dan snel verder!

Afdeling
Afdeling ICT-beheer is verantwoordelijk voor de ICT-dienstverlening binnen de Evangelische Omroep. De afdeling bestaat uit de Servicedesk, Systeem- en  Netwerkbeheer en Telecom. Belangrijk detail is dat de EO werkt met Apple-computers.

Wat ga je doen?
Je draait mee met alle werkzaamheden van de Servicedesk. Daarnaast doe je mogelijk af en toe klussen voor de hele afdeling. Daarbij heb je contact met collega’s van de EO. Je kan bij je werkzaamheden denken aan: hardware- en software-installatie, gebruiksondersteuning, documenteren van oplossingen en overige werkzaamheden. 

Wat zoeken wij in jou?
Je bent zelfstandig, sociaal, leergierig en geïnteresseerd in ICT. Je hebt aantoonbare affiniteit met meer dan alleen Microsoft. We verwachten dat je een opleiding volgt op (minimaal) MBO-niveau. We verwachten dat je respect hebt voor dat waar de EO voor staat.

Waarom stage lopen bij de EO?
De Evangelische Omroep is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers. 

Stageperiode
Het gaat om een fulltime meeloopstage per september, bijvoorkeur voor vijf maanden, maar een deelperiode is ook bespreekbaar.

Stagevergoeding
€ 250,- per maand op basis van 36 uur per week.

Reageren
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV t.a.v. Rick Voorthuis naar [email protected] of reageer via het online sollicitatieformulier. Wil je meer informatie? Stuur ons dan een mail.