Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Redactiestagiair Hip voor Nop

REDACTIE STAGIAIR HIP VOOR NOP
Vind jij het heerlijk om de ene dag achter je bureau te zitten en je te focussen op het casten van meisjes en het schrijven van scripts? En de volgende dag te dansen op een draaidag? En weet je toevallig ook al wat de mode-trend van deze zomer wordt of ben je bereid dat te leren? Kom dan stage lopen bij Hip voor Nop! We zoeken een redactiestagiair die de redactie wil komen ondersteunen in alle taken.

Periode: per direct (ook latere start is bespreekbaar)

Wat ga je doen?

 • Je ondersteunt de redactie met het schrijven van scripts

 • Je belt vriendinnen die zich hebben aangemeld voor ons programma

 • Je denkt mee over de inhoud van de aflevering en zoekt daar geschikt beeldmateriaal bij

 • Je bedenkt creatieve ideeën om ons programma nog leuker te maken!

  Hip voor Nop is een duurzaam mode-programma gepresenteerd door Anne-Mar Zwart. We laten zien dat je van oude kleding en miskopen uit je eigen kast weer een hele nieuwe outfit kunt maken. Zonder dat je hiervoor iets hoeft te kopen, voor nop dus! In elke aflevering krijgen twee beste vriendinnen een nieuwe outfit voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld een feestje, een reis of een sport die ze samen beoefenen. De nieuwe outfits worden door een ontwerper gemaakt van bestaande kleding uit de kast van de meiden. In de BFF-test bekijkt Anne-Mar hoe goed de vriendinnen elkaar écht kennen en in de Walk-in Closet proberen de meiden allerlei verschillende kledingstijlen uit. Ook gaat Anne-Mar langs bij een BN’er om in de kledingkast te kijken, welk kledingstuk is voor hem of haar belangrijk? Wat is een miskoop? En hoe belangrijk is kleding om je goed te voelen?

  Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Je volgt een MBO, HBO- of WO-opleiding
 • Je bent niet bang om de telefoon op te pakken en onze 13-jarige kandidaten, het management van BN'ers en andere mensen te bellen. Een must! 
 •  Je houdt van mode (of je vindt het in ieder geval niet verschrikkelijk om er mee bezig te zijn)
 • Je bent flexibel en kunt zelfstandig werken
 • Je kunt scripts schrijven of je zou dat willen leren
 • Je bent outgoing. 12- en 13-jarige meisjes op hun gemak stellen door zelf een dansje te doen is geen probleem voor jou.
 • Je kunt je goed verplaatsen in de belevingswereld van kinderen
 • Je bent creatief, nieuwsgierig en leergierig

Wat bieden wij?
Een leuke en leerzame stageplek! Waarbij we er in geloven dat jij zelf je stage en leerdoelen invult. Je kan van casting tot draaidagen met ons meedraaien dus je bent betrokken in het hele proces van een aflevering Hip voor Nop!

Organisatie- en afdelingsomschrijving
De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Interesse?
Is jouw interesse gewekt? Reageer dan via via het online sollicitatieformulier of stuur een mail t.a.v. Kim Tanghe naar [email protected] Bij vragen, stuur ons gerust een mailtje!