Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Redactiestagiair EO Radio 5

De lekkerste muziek van toen en nu, het nieuws van vandaag – en de leukste luisteraars van Nederland: bijna tweehonderdduizend! Dát is NPO Radio 5! 

Wil jij leren regisseren van de beste radioregisseurs van Hilversum? Word jij niet warm of koud van een deadline van twee minuten? En wil je altijd wat te vertellen hebben op een verjaardag? Dan nodigen we je uit om te solliciteren naar de stageplek waar je écht de vrijheid krijgt om te leren over radio! 

Stuur ons een berichtje op [email protected] en laat ons weten waarom jij onze stagiair moet worden. Hoe je dat doet maakt niet uit. Als je ons maar overtuigt dat we aan jou een ontzettend gemotiveerde stagiair hebben, die dolgraag veel wil leren over live-radio.

Voor vragen kun je bellen naar Zegert van der Linde: 06-45016218.

Details maar niet onbelangrijk;

Je draait mee op de redactie van Open Huis. We beginnen rond 9.00 uur. We zenden uit op werkdagen en zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur. Je werkt mogelijk incidenteel ook op zaterdag. Periode in overleg, maar mogelijk al vanaf 1 februari 2018.

Waarom stage lopen bij de EO?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (televisie, radio, internet, bladen en evenementen) met een open bedrijfscultuur en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers. De EO heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals.

Stagevergoeding

€250 per maand op basis van 36 uur.