Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Online Videostagiair Nederland Zingt

“Wat een gave stageplek is dit! Een fijne werkplek, gezellige collega’s en optimaal ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ik heb de kans gekregen om te groeien in mijn vaardigheden. Zo mocht ik meelopen met de TV-opnames (één van de grootste meer-cameraproducties van de EO!), heb ik veel video’s mogen monteren en zelfs mijn eigen videoserie ontwikkeld, gefilmd en ge-edit! Ik heb ontzettend veel geleerd, mocht eigen ideeën inbrengen en heb content gemaakt die duizenden mensen hebben bekeken.” – Janicke, videostagiair Nederland Zingt

Wij zijn op zoek naar jou: kom ons team versterken! Nederland Zingt heeft een grote online community die we dagelijks voorzien van mooie content. Denk aan liederen, interviews, aftermovies, enzovoort. Je wordt deel van het onlineteam van Nederland Zingt. Samen met redacteuren, regisseurs en producers maak je (muzikale) video’s. Je zal veel monteren en regelmatig zelf filmen. Je kijkt mee in de keuken van meer-camera televisie, werkt met professionals en je krijgt veel ruimte om zelf projecten te bedenken en uit te voeren.

Wat ga je doen?

* Je maakt, filmt en monteert video’s voor Nederland Zingt;
* Je bent in contact met presentatoren, musici en vocalisten voor het maken van aansprekende online content; 
* Je bedenkt content voor social media (o.a. Facebook, Instagram en de website);
* Je kijkt mee bij opnames, zowel op locatie als in de regie;
* Je denkt mee tijdens vergaderingen en deelt jouw ideeën.

Wat zoeken wij in jou?

* Je houdt van aanpakken en je bent initiatiefrijk ;
* Je kunt goed samenwerken in een team, maar ook zelfstandig werken is voor jou geen probleem;
* Je werkt nauwkeurig;
* Je hebt ervaring met filmen en monteren (in Premiere Pro of Final Cut Pro); 
* Je hebt kennis van social media;
* Je bent stressbestendig;
* Bij voorkeur heb affiniteit met muziek;
* In het bezit van rijbewijs B is een pré omdat je regelmatig op pad gaat met de camera.

Wat bieden wij jou?
Een knus team waarin wij openstaan voor jouw ideeën en jouw leerdoelen. We helpen je graag verder groeien en geven je daarom volop de kans om te leren en uit te proberen. Je krijgt inhoudelijke coaching op het gebied van filmen en monteren. Wil je je eigen videoserie ontwikkelen, filmen en monteren? Tof! Hier is alle ruimte voor.Na deze stage heb je grote stappen gezet in je leerproces en ga je deur uit met een dosis zelfverzekerdheid en vaardigheden.

Waarom stage lopen bij de EO?
De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers. 

Stageperiode
Het gaat om een fulltime stage. De start is per september 2019 tot en met eind januari. In overleg zijn andere data mogelijk.

Stagevergoeding
€ 250,- per maand op basis van 36 uur per week.

Reageren?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV t.a.v. Michaël Terlouw, [email protected] reageer via het online sollicitatieformulier. Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje.