Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Online Redactiestagiair Van Harte

Ben jij op de hoogte van de allerlaatste stylingtrends? Knip je de lekkerste recepten uit de Allerhande? Hou je van hartverwarmende verhalen van mensen die een feestje vieren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Van Harte is een nieuw tv-programma van de EO, met uitzendingen op iedere maandag, dinsdag, woensdag en donderdag rond de klok van zes uur. Het programma wordt gemaakt door een creatief en gedreven team van ongeveer 25 medewerkers. 

Je krijgt bij Van Harte een kans om in vier/vijf maanden een schat aan ervaring op te doen.

Van Harte
De kern van het nieuwe tv-programma Van Harte is vieren. En vieren kunnen we op veel manieren. Dat willen we laten zien. Dat kan van alles zijn: Een 50e verjaardag, thuis na een emigratie, een jubileum of een verrassingsfeest. Het programma heeft verschillende onderdelen. We volgen mensen tijdens hun vier-moment en maken daar een portret van, maar we lopen ook spontaan binnen in bedrijven, scholen en buurthuizen met de vraag of er hier iets te vieren valt. Ook geven we praktische tips over bijvoorbeeld eten bij en stylen van feesten en bijzondere momenten. In een ander onderdeel vertellen we wat er nationaal en regionaal gevierd wordt. Denk aan Sint-Maarten, Goede Vrijdag, maar ook lokale gebruiken en feesten. 

Wat ga je doen?
Naast de bijna dagelijkse uitzendingen heeft Van Harte een website en social media kanalen waar dagelijks content met video’s en foto’s op wordt gedeeld. Jij gaat onze kanalen bijhouden en staat in contact met onze volgers. Je plaatst content uit de uitzendingen, bedenkt originele posts voor facebook en plaatst afbeeldingen op Instagram en Pinterest.

Wat zoeken wij in jou?
Voor de perioden januari tot en met mei, en september tot en met december zoeken wij een online redactiestagiair. Voor vier of vijf dagen per week. Onze voorkeur gaat uit naar een derde- of vierdejaars leerling van een journalistieke/communicatie-opleiding of de opleiding Media- en Entertainmentmanagement of communication multimedia design.

Het is belangrijk dat je betrokkenheid voelt bij het programma (en het team!) en dat je inhoudelijke interesse hebt in human interest en styling. Je bent pro-actief en in staat om zelfstandig te werken. We verwachten van je dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst - zowel mondeling als schriftelijk - en dat je géén 9 tot 5 mentaliteit hebt.

Waarom stage lopen bij de EO
De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers. 

Stagevergoeding
€ 250,- per maand op basis van 36 uur per week.

Reageren
Ben je enthousiast en is dit iets voor jou? Stuur een motivatie en CV t.a.v. Anne Marie Holwerda naar [email protected] Bij vragen, stuur ons gerust een mailtje.