Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Online Content Creator gezocht!

Zoek jij de perfecte stage om ervaring op te doen met het maken en verspreiden van online content? En word jij enthousiast van het bedenken en uitvoeren van creatieve ideeën? Dan zijn wij op zoek naar jou! Nederland Zingt is één van de langstlopende programma’s van de EO. Als stagiair werk je samen in een professioneel en enthousiast team, dat op dit moment vooral bij elkaar komt via MS Teams.

Wat ga jij doen als stagiair?
Je bent volwaardig lid van het online redactie team, waarbij je je met name bezighoudt met het creëren en bewerken van videomateriaal voor onze social media. We vinden het belangrijk dat je proactief meedenkt over de manier waarop we onze doelgroep kunnen bereiken en onze programma’s kunnen promoten. Heb je goede ideeën en ben je creatief in het vertellen van verhalen in beeld? Lees dan verder!

Werkzaamheden:
- Creëren van video content voor de social media kanalen van Nederland Zingt;

- Zelfstandig draaien van items op locatie;

- Monteren en vormgeven van het door jou gedraaide materiaal.

Wat zoeken we in jou:

- Je bent minimaal 3e-jaars op een voor deze stage relevante MBO of HBO opleiding;

- Je bent enthousiast, hebt een proactieve manier van werken en een positieve instelling;

- Je hebt grote affiniteit met beeldverhalen vertellen en editing;

- Je kunt goed overweg met AVID en ADOBE.

Over de stage:
-De stageplek betreft een 36-urige werkweek (5 dagen per week)
-Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar (september), of 3 maanden in de zomer (juni)
-Stagevergoeding €250 op basis van een 36-urige werkweek.

Waarom stage lopen bij de EO?
De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, en bladen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Stageperiode
Onze voorkeur gaat uit naar een fulltime stagiair(e), maar in overleg is een deeltijd stage ook mogelijk. De stage start per september 2020. In overleg zijn andere data mogelijk. 

Jouw sollicitatie kun je richten aan Raëma Hamersma – [email protected]