Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Marketing stagiair gezocht!

Krijg jij energie van marketingacties, evenementen en media? Ben jij daarnaast commercieel, flexibel, nauwkeurig én op zoek naar een meewerkstage vanaf september? Dan zoeken we jou!

Wat je bij ons gaat doen
Je gaat meedraaien in verschillende projecten, werkt mee tijdens evenementen en pakt taken op rondom promotie van bladen en meer. Je denkt mee hoe we de doelgroepen zo goed mogelijk kunnen bereiken en werkt onder leiding van onze adviseurs plannen uit. Ook bedenk je wervende en behoudende acties en draag je bij aan het optimaliseren van de klantenbeleving. 

Natalie (stagiaire najaar 2019)
Tijdens mijn stage ben ik op zowel professioneel als persoonlijk vlak erg gegroeid. Dit komt omdat geen dag hetzelfde was en je snel leert schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Verder ben je als stagiaire echt onderdeel van het team!

 Wat zoeken wij in jou?

  • Je bent een hbo-student Communicatie, Marketing/Sales, Commerciële Economie of iets vergelijkbaars
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je beschikt over een commercieel inzicht
  • Je kan goed plannen, organiseren en bent nauwkeurig
  • Je bent een teamplayer
  • Je bent flexibel en kan snel schakelen als de situatie daarnaar vraagt
  • Je bent in staat om in weekenden mee te draaien op evenementen mocht dat nodig zijn
  • Je hebt affiniteit met de missie van de EO (hier lees je alles over de missie)

Stageperiode
Het gaat om een stage vanaf september 2020 voor een periode van ongeveer vijf maanden. In overleg zijn de werkdagen en start- en einddatum bespreekbaar.

Stagevergoeding
De vergoeding bedraagt € 250,- per maand op basis van 36 uur per week. 

Afdeling Ledenmarketing
Als Ledenmarketing zijn we verantwoordelijk voor het aangaan en behouden van duurzame en waardevolle klantrelaties. Je komt te werken in een jong en dynamisch team van 17 enthousiaste medewerkers waar de gemiddelde leeftijd rond de 30 is. Jij zal een belangrijk onderdeel vormen van het team.

Waarom stagelopen bij de EO?
De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf met televisie, radio, bladen, online content en evenementen. De EO heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om samen verhalen te vertellen over Gods liefde voor iedereen. 

Reageren
Sluit deze stage bij jou en je studie aan en ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en CV naar [email protected] t.a.v. Yorick van Asperen of reageer via het online sollicitatieformulier. Wie weet tot snel!