Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Hulp stagiaire(e) voor tv-kok gezocht!

Voor het nieuwe EO-programma Van Harte zijn wij op zoek naar een stagiaire die er een leuke opdracht naast de reguliere stage of school bij zou willen doen. In het programma komt er onder andere in de hoofdrol een bekende banketbakker. Hiervoor zoeken we op de draaidagen een goede mise-en-place. Goed afgewogen suiker en chocolade op juiste temperatuur bijvoorbeeld. Wij zijn hiervoor op zoek naar een enthousiaste student die het leuk vindt om dit als leerervaring op te doen. Vind je het een leuke ervaring om voor een tv-kok de voorbereiding te regelen? Dan is dit de kans voor jou!

Het programma:

De kern van het nieuwe tv-programma Van Harte is vieren. En vieren kunnen we op veel manieren. Dat willen we laten zien. Dat kan van alles zijn: Een 50e verjaardag, thuis na een emigratie, een jubileum of een verrassingsfeest. Het programma heeft verschillende onderdelen. We volgen mensen tijdens hun vier-moment en maken daar een portret van, maar we lopen ook spontaan binnen in bedrijven, scholen en buurthuizen met de vraag of er hier iets te vieren valt. Ook geven we praktische tips over bijvoorbeeld eten bij en stylen van feesten en bijzondere momenten. In een ander onderdeel vertellen we wat er nationaal en regionaal gevierd wordt. Denk aan Sint-Maarten, Goede Vrijdag, maar ook lokale gebruiken en feesten. 

Periode:

Het zal waarschijnlijk gaan om 11 dagen. Hieronder de data tot nu toe:

28, 29 & 30 november. 10 & 12 januari. 2, 5, 22 & 23 februari. 5 & 6 april. 

 

Interesse?

en je enthousiast geworden? Stuur dan je CV + motivatie t.a.v. Rikke de Waard naar [email protected] of reageer via het online stageformulier. Mocht je vragen hebben, stuur ons dan gerust een mailtje.