Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Crossmediaal Redacteur Ik Mis Je - Online

Nog een laatste keer kijk je in de lens. Ja, dat is het perfecte plaatje. Voor Ik Mis Je sta je op een prachtige plek in een natuurgebied. Je bent bezig met mooie sfeerbeelden waar je de volgende dag gelijk al mee aan de slag kan. Je had namelijk het idee om een filmpje te maken voor Facebook met mooie natuurshots met een bemoedigende tekst.  De redactie was enthousiast en nu mag je jouw idee van begint tot eind uitvoeren.

Dit zou een voorbeeld kunnen zijn van één van je werkzaamheden als crossmediaal stagiair bij Ik mis je Online. Ik mis je is een community die mensen verbindt die een dierbare hebben verloren. Ik mis je is een platform van de EO met website, facebookpagina en TV-programma. Naast de wekelijkse uitzendingen, bieden we online dagelijks blogs, artikelen, video’s, columns en nieuws rond het thema ‘rouwverwerking’ aan. Als crossmediaal stagiair denk je mee over nieuwe aansprekende content voor de online kanalen van Ik mis je. Ook neem je deel aan vergaderingen en brainstorms, waar we openstaan voor jouw ideeën. Bij Ik mis je krijg je veel vrijheid en de kans om veel te leren.

Wat ga je zoal doen?

  • Je maakt zelf nieuwe content voor de website en voor Facebook;
  • Je bent in staat zelf video’s te maken en monteren voor onze website en Facebook;
  • Je bent veel online aanwezig op de diverse platforms (o.a. Facebook, website) namens Ik mis je;
  • Je denkt mee bij het bedenken en ontwikkelen van nieuwe video-formats voor Ik mis je;

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt ervaring met filmen en monteren
  • Je bent van nature veel bezig met internet en social media;
  • Je kunt goed samenwerken in een team, maar ook zelfstandig werken is voor jou geen probleem;
  • Je werkt nauwkeurig, enthousiast en pro-actief
  • Je hebt affiniteit met het thema rouwverwerking, of staat er in ieder geval positief tegenover.

Waarom stage lopen bij de EO?
De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Stageperiode
Het gaat om een stage van 24-36 uur. De start is per februari tot begin juli 2018. In overleg zijn andere data mogelijk. De stagevergoeding is € 250,- per maand op basis van 36 uur per week.

Reageren?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV t.a.v. Heleen Dekens [email protected] of reageer via het online sollicitatieformulier. Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje.