Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Corporate video stagiair

De afdeling

De afdeling personeel en organisatie is hard aan het ontwikkelen op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. We hebben als doel aan de buitenwereld te laten zien dat de EO een professionele, innovatieve en mooie organisatie is om voor te werken.

Wat ga je doen?

We zoeken een video-stagiair die deze taak (met heel veel vrijheid) op zich wil gaan nemen. Filmpjes maken van A tot Z waarbij jouw creativiteit en ideeën voorop staan. Samen met de Recruiter (oud Producer bij de EO) ontwikkel je corporate films. Denk hierbij aan frisse portretten van medewerkers van de EO, een rondleiding door het net verbouwde EO-gebouw, de nieuwste technieken in beeld, achter de schermen enz. enz.

Wat zoeken we in jou?

-     Je bent een student met als studierichting televisie / camera / film;

-       Je krijgt energie van filmen, creatieve processen en projectmatig werken;

-       Je kunt zelfstandig van A tot Z een productie draaien (redactie, regie, camera, geluid, montage);

-       Je bent een hardwerkende student;

-       Je kunt goed overweg met Final Cut Pro;

Over de EO

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Stageperiode

Het gaat om een fulltime stage per september 2017.

Stagevergoeding

€ 250,- per maand op basis van 36 uur per week.