Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Communicatiestagiair

Word jij onze nieuwe communicatiestagiair? Ben je creatief, nieuwsgierig en ambitieus en zoek je een stage bij een communicatieafdeling in de mediasector? Solliciteer dan vandaag nog.

Tijdens deze stage maak je deel uit van de afdeling communicatie en ga je aan de slag met de online- en offline promotie van verschillende EO-programma’s en evenementen, zoals de EO-Jongerendag, onze natuurseries, The Passion en de Tafel van Tijs.

Wat ga je doen?
Als stagiair werk je mee aan de promotie van nieuwe en bestaande radio- en televisieprogramma’s. Geen dag is hetzelfde: je schrijft en verstuurt persberichten, maakt content voor social media en houdt onze (pers)website bij. Ook ga je aan de slag met het briefen van onze vormgevers en het begeleiden van fotoshoots.

Kortom: als stagiair ondersteun je het hele communicatieteam. Zo krijg je de kans om het communicatievak in de praktijk te ervaren.

Waarom stage lopen bij de EO?
De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (televisie, radio, internet, bladen en evenementen) met een open bedrijfscultuur en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers. De EO heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals.

Profiel
Wat zoeken wij in jou?

  • Je draagt de missie van de EO een warm hart toe
  • Je bent een hbo-student Communicatie, Marketing/Sales, Media en Entertainment of iets vergelijkbaars
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent enthousiast en creatief
  • Je kan goed plannen en organiseren en bent nauwkeurig
  • Je hebt een proactieve houding
  • Je bent flexibel en kan snel schakelen als de situatie daarnaar vraagt
  • Je bent een teamplayer
  • Je staat open voor feedback

Stageperiode
Het gaat om een fulltime stage vanaf februari, een andere startdatum is bespreekbaar. 

Stagevergoeding
€ 250,- bruto per maand bij een fulltime stage.

Reageren
Bij interesse ontvangen wij graag je CV en motivatie, dit mag je mailen t.a.v. Ilonka van Heusden-Bakker naar [email protected] of solliciteer via het online sollicitatieformulier. Bij vragen, stuur ons gerust een mailtje.