Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Sollicitatieprocedure

Ik wil solliciteren, hoe doe ik dat?

Als je wilt reageren op een vacature die je op onze site hebt gezien, dan kan je online solliciteren. Je ontvangt dan direct een ontvangstbevestiging en binnen een week na sluitingsdatum kun je een reactie van ons verwachten.

Ik heb gesolliciteerd. En nu?

Direct na sluitingsdatum van de inzendtermijn worden de brieven gelezen en beoordeeld. Als je brief niet door deze selectie is gekomen, krijg je een afschrijvingsbrief toegestuurd. Wanneer we wel graag kennis met je willen gaan maken, krijg je hiervoor een schriftelijke uitnodiging.

Ik ben uitgenodigd voor een gesprek. Hoe gaat dat?

Bij het sollicitatiegesprek zijn de direct leidinggevende en een P&O Adviseur aanwezig. Aan de hand van de verkregen informatie en indrukken wordt een verdere selectie gemaakt.

Ik heb een sollicitatiegesprek gehad. En nu?

Je wordt altijd telefonisch op de hoogte gebracht van de beslissing of je al dan niet wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek. Als je niet doorgaat naar een tweede ronde, wordt je de motivering voor deze beslissing uitgelegd. Als je wel doorgaat naar de tweede ronde, ontvang je tevens schriftelijk een uitnodiging.

Ik ben uitgenodigd voor een vervolggesprek. Hoe gaat dat?

Eigenlijk hetzelfde als het eerste gesprek, alleen wordt nu ook de manager van de afdeling waarvoor je hebt gesolliciteerd erbij betrokken. Voorafgaand aan het gesprek wordt een persoonlijkheidstest afgenomen die bedoeld is als input voor het tweede gesprek. Als je vervolgens wordt uitgenodigd voor het derde, en tevens laatste gesprek, vindt dit plaats met een van de directeuren. Na dit gesprek is er een arbeidsvoorwaardengesprek met een van de P&O Adviseurs.

Ik ben nog de enige kandidaat!

We gaan je indiensttreding administratief in orde maken en je bent van harte welkom!