Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

ZvK

Na ruim 20 jaar met hart en ziel Gods woord via radio, televisie en sociale media bekend te hebben mogen maken, bestaat ‘Zendtijd voor Kerken’ vanaf 1 januari 2016 niet meer. De Evangelische Omroep gaat gelukkig verder met het maken van televisieprogramma’s en ook een nieuw radioprogramma waarin Gods woord en het geluid van de kerken hoorbaar blijft.

Vanaf 3 januari kunt u wekelijks luisteren naar het radioprogramma 'Zin, Zout en Zegen', op zondagavond van 19.00 - 20.00 uur op NPO Radio 5. In dit nieuwe radioprogramma wordt 'een kerkganger' gevolgd bij zijn of haar bezoek aan een kerkdienst of samenkomst. U hoort dan een deel van de kerkdienst en een gesprek met 'de kerkganger'.

Namens Zendtijd voor Kerken bedanken we u heel hartelijk voor alle keren dat u onze ZvK-uitzendingen heeft kunnen en willen beluisteren en bekijken. Wij wensen u van harte Gods zegen voor de toekomst!