Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Van Harte

Van Harte is een magazine over ‘het leven vieren’ en alles wat daar mee te maken heeft. Groots en uitbundig of juist klein en ingetogen. Hoe dan ook: meestal gaat een feest dieper dan een stuk taart en raakt het aan diepe gevoelens en levensovertuiging. De presentatoren Bert van Leeuwen en Henk van Steeg onderzoeken vervolgens op de bonnefooi of er nog wat te vieren valt in de huizen, bedrijven en straten van Nederland. Dit leidt niet zelden tot verrassende ontmoetingen en viermomenten.
Het vaste honk is de kas. Vanuit hier laten verschillende experts zien hoe je van elk moment een feestje maakt. Annemarie Pronk (winnares Heel Holland Bakt 2016) bakt de feestkalender rond. Voor meesterbloembinder en trendsetter Pim van den Akker is elke partij geschikt voor een verrassende bloemencreatie. Interieurstylist Joëlle Rothuizen laat iedere week zien hoe je een feest(dag) in je huis tot leven kunt laten komen! Kledingstylist Nathalie Bharos helpt de kijker met het vinden van de juiste kleding voor elk feest dat gevierd wordt. En met cultuurtheoloog Frank Bosman gaan we stad en land af langs bekende en minder bekende christelijke en Joodse religieuze- en volksfeesten.

Download hier gidsteksten en foto's

Foto's:

Datum

Elke maandag t/m donderdag vanaf maandag 8 januari 2018

Tijd

17.50 uur

Presentatie

Bert van Leeuwen
Henk van Steeg

Zender

NPO 2

Contactpersoon Pers

Tom Mikkers
Telefoon: (035) 647 46 18
Mobiel: 06 - 11 13 78 34
E-mail: [email protected]

Gerelateerde persberichten