Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Travel With a Goat

Iedere aflevering reizen twee internationale BN-ers en influencers door een land waar ze nooit eerder zijn geweest. Terwijl ze van A naar B reizen, nemen ze een dier uit een veestapel onder hun hoede dat uiteindelijk bestemd is voor de slacht én voor consumptie. Na 3 dagen komt de dag des oordeels: kunnen ze hun reisgenoot laten slachten of spreken ze eensgezind een veto uit om het te laten leven? Deze reis is een confronterend psychologisch spel, want de meeste deelnemers zetten maar al te graag dagelijks vlees op hun menu. Daarnaast geeft de serie stof tot nadenken over vleesconsumptie en voedselverspilling.

Download hier gidsteksten en foto's

De foto's zijn bestemd voor pers/promotiedoeleinden betreffende het programma en kunt u gebruiken bij uw berichten over EO. Ze zijn vrij van copyright, maar wij vragen u wel de bronvermelding EO bij de foto op te nemen. Meer informatie kunt u hier vinden.

Datum

Vanaf vrijdag 29 maart 2019

Tijd

20.25 uur

Zender

NPO 3

Contactpersoon Pers

Tom Mikkers
Mobiel: 06 - 11 13 78 34
E-mail: [email protected]