Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

The Passion

Tommie Christiaan en Glennis Grace vervullen dit jaar de rollen van Jezus en Maria in de achtste editie van The Passion. Het muzikale paas-evenement vindt op donderdag 29 maart plaats in de Bijlmer. Zanger Jeangu Macrooy en rapper Brainpower (Gertjan Mulder) vertolken de rollen van de discipelen Judas en Petrus. Bert van Leeuwen zal verslag doen van de processie. Deze namen werden vandaag onthuld door fans van The Passion via een livestream op Facebook. Bij Jinek werd bekendgemaakt dat Arjan Ederveen Pilatus gaat spelen. En Noraly Beyer maakt de cast van The Passion 2018 compleet. De journalist en voormalig NOS-nieuwslezer vervult de rol van verteller.

Download hier foto's

Datum

Donderdag 29 maart 2018

Tijd

Live om 20.30 uur

Herhaling

Zaterdag 31 maart om 14.10 uur op NPO 1

Passion Talk (live)

Passion Talk is een live-uitzending direct aansluitend op The Passion met daarin een terugblik op het evenement met onder andere de hoofdrolspelers en een The Passion-deskundige. De uitzending is vanaf 22:00 uur live te volgen via NPO 1 Extra, het online themakanaal van NPO 1. Presentatie is in handen van EO-presentator Renze Klamer. KRO-NCRV presentator Tess Milne verzorgt op locatie (backstage) interviews.

Website

The Passion

Zender

NPO 1

Contactpersoon Pers

Cornelis Vlot (EO)
T 06 - 21 57 31 27
E [email protected]

Anouk Evers (KRO-NCRV)
T . 06 55 390 350
E. [email protected]