Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Matthäus aan de Maas

De Matthäus Passion brengt jaarlijks honderdduizenden Nederlanders in vervoering. Iedereen krijgt de mogelijkheid om voor één keer mee te zingen in dit epische klassieke werk! Maar let op: vol = vol.

De voorinschrijving voor het nieuwe EO-evenement Matthäus aan de Maas is geopend. Er is ruimte voor ruim 2.000 muziekliefhebbers die het aandurven om deel te nemen aan het grootste koor van Nederland. Gedurende een 90 minuten durende tv-special worden de hoogtepunten uit het meesterwerk van Bach toegankelijk gemaakt voor een groot publiek. De muzikale cast voor het tv-programma Matthäus aan de Maas bestaat uit Maria Fiselier, Maarten Koningsberger, Johannette Zomer, Fabio Trümpy en Raoul Steffani. Matthäus aan de Maas bevat alle hoogtepunten van de Matthäus Passion en wordt gedirigeerd door Patrick van der Linden. Het evenement vindt plaats in Rotterdam Ahoy.

Meer informatie:

Foto’s zijn exclusief te gebruiken in relatie tot het programma. Vrij van copyright, bronvermelding EO en fotograaf verplicht. Lees hier de volledige voorwaarden.

Datum

Goede Vrijdag 2020

Website

Matthäus aan de Maas

Zender

NPO 2

Contactpersoon Pers

Sytze Braaksma
Mobiel: 06 - 46 22 72 94
E-mail: [email protected]