Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Je Geld of mijn Leven

Geuko, Evert, Samantha en Eefje hebben alle vier een levensverlengende of levensverbeterende behandeling nodig die ze in Nederland niet kunnen krijgen. Hun behandeling wordt niet vergoed en ze staan met hun rug tegen de muur. Maar ze laten het daar niet bij zitten vragen de kijker in december 2018 tijdens de kick off aflevering van Je Geld of mijn Leven geld te doneren om een behandeling in het buitenland mogelijk te maken. En deze crowdfunding was een enorm succes; Nederland gaf gul en de benodigde zes ton was binnen vijftig uur binnen. In de nieuwe, vierdelige serie Je Geld of mijn Leven volgt Bert van Leeuwen deze vier mensen tijdens hun behandeling in het buitenland. Hoe is het ze de afgelopen maanden vergaan? Wat waren de ups, wat waren de downs? Zijn de behandelingen succesvol geweest? En hoe gaat het nu verder met Geuko, Evert, Samantha en Eefje?

Download hier foto's

De foto's zijn bestemd voor pers/promotiedoeleinden betreffende het programma en kunt u gebruiken bij uw berichten over EO. Ze zijn vrij van copyright, maar wij vragen u wel de bronvermelding EO bij de foto op te nemen. Meer informatie kunt u hier vinden.

Datum

Vanaf 13 mei, vier wekenlang elke maandag

Tijd

22.10 uur

Presentatie

Bert van Leeuwen

Zender

NPO 1

Website

eo.nl/leven

Contactpersoon Pers

Sytze Braaksma
Mobiel: 06 - 46 22 72 94
E-mail: [email protected]