Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Je Geld of mijn Leven

Presentator Bert van Leeuwen volgt de strijd van vier patiënten voor wie crowdfunding de laatste hoop is op genezing of een betere kwaliteit van leven. Met het geld van de crowdfunding ondergaan zij een behandeling die niet wordt vergoed in Nederland. Vaak gaat het om een behandeling in het buitenland, omdat de behandeling in Nederland niet beschikbaar is. In het programma wordt de kijker opgeroepen te doneren en deze behandeling mogelijk te maken.
Dit programma gaat over de vraag wat (de kwaliteit van) een mensenleven waard is, gezien vanuit de grenzen van ons huidige zorgstelsel. Voor een steeds grotere groep patiënten is, vanwege de grenzen van ons zorgstelsel, crowdfunding de laatste hoop op genezing, levensverlenging of een belangrijke verbetering van hun kwaliteit van leven.   

Download hier foto's

De foto's zijn bestemd voor pers/promotiedoeleinden betreffende het programma en kunt u gebruiken bij uw berichten over EO. Ze zijn vrij van copyright, maar wij vragen u wel de bronvermelding EO bij de foto op te nemen. Meer informatie kunt u hier vinden.

Datum

Kick-offuitzending: woensdag 12 december 2018

Tijd

20.30 uur

Presentatie

Bert van Leeuwen

Zender

NPO 1

Website

eo.nl/leven

Contactpersoon Pers

Sytze Braaksma
Mobiel: 06 - 46 22 72 94
E-mail: [email protected]