Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Ik mis je

Aan het graf van een geliefde, waar verdriet en gemis zo voelbaar zijn, lijkt troost ver weg. Toch worden juist op deze plaats veel hoopvolle verhalen gedeeld. Verhalen vol leven; over eerste ontmoetingen, liefde en bijzondere herinneringen. Verhalen over blijdschap en verdriet, ziekte en gezondheid, het verleden en de toekomst. Ik Mis Je – voorheen Bakkie Troost - brengt deze verhalen dichtbij. Presentatoren Arjan Lock en Marleen Stellign praten op begraafplaatsen door heel Nederland met nabestaanden over het verlies van een dierbare. Wat is er gebeurd? Wat biedt troost en hoe pak je de draad weer op?

Download hier gidsteksten en foto's

De foto's zijn bestemd voor pers/promotiedoeleinden betreffende het programma en kunt u gebruiken bij uw berichten over EO. Ze zijn vrij van copyright, maar wij vragen u wel de bronvermelding EO bij de foto op te nemen. Meer informatie kunt u hier vinden.

Presentatie

Marleen Stelling
Arjan Lock

Tijd

Zaterdag: 19.20 uur
Zondag: 8.55 uur

Zender

NPO 2

EO's zondagmorgenprogrammering

Iedere zondagmorgen is de EO er op NPO 2 met maar liefst zes verschillende programma’s over geloven in en leven met Jezus. Een compleet aanbod waarbij de Bijbel opengaat. Met Ik Mis Je, Zie je zondag!, Nederland Zingt Dichtbij, EO Metterdaad, Songs of Praise en Wilde Ganzen.

Contactpersoon Pers

Tom van Straten
Mobiel: 06 - 11 16 80 51
E-mail: [email protected]

Gerelateerde persberichten