Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Hip voor Nop

Een duurzaam modeprogramma gepresenteerd door Anne-Mar Zwart. We laten zien dat je van oude kleding en miskopen uit je eigen kast weer een hele nieuwe outfit kunt maken. Zonder dat je hiervoor iets hoeft te kopen, voor nop dus! In elke aflevering krijgen twee beste vriendinnen een nieuwe outfit voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld een feestje, een reis of een sport die ze samen beoefenen. De nieuwe outfits worden door een ontwerper gemaakt van bestaande kleding uit de kast van de meiden. In de BFF-test bekijkt Anne-Mar hoe goed de vriendinnen elkaar écht kennen en in de Walk-in Closet proberen de meiden allerlei verschillende kledingstijlen uit. Ook gaat Anne-Mar langs bij een BN’er, welk kledingstuk is voor hem of haar belangrijk? Wat is een miskoop? En hoe belangrijk is kleding om je goed te voelen?

Download hier gidsteksten en foto's

De foto's zijn bestemd voor pers/promotiedoeleinden betreffende het programma en kunt u gebruiken bij uw berichten over EO. Ze zijn vrij van copyright, maar wij vragen u wel de bronvermelding EO bij de foto op te nemen. Meer informatie kunt u hier vinden.

Tijd

17.50 uur

Presentatie

Anne-Mar Zwart

Website

Hip voor Nop

Zender

NPO Zapp

Contactpersoon Pers

Lisa van Slooten
Mobiel: 06 - 29 16 23 88
E-mail: [email protected]