Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Gepest van 9 tot 5

In Gepest van 9 tot 5 probeert Bert van Leeuwen samen met een slachtoffer van pesten een einde te maken aan het pesten op het werk. Bij pesten denken we vaak aan kleine kinderen of jongeren. Als EO besteden we daar in verschillende concepten jaarlijks ook aandacht aan. Met het programma Gepest van 9 tot 5 wil de EO laten zien dat ook volwassenen pesten en hoe groot die impact kan zijn. Dit doen we door aandacht te besteden aan pesten op het werk, het taboe dat erop ligt willen we doorbreken, en we willen bedrijven en organisaties activeren om pesten op het werk echt aan te pakken.

Download hier foto's

De foto's zijn bestemd voor pers/promotiedoeleinden betreffende het programma en kunt u gebruiken bij uw berichten over EO. Ze zijn vrij van copyright, maar wij vragen u wel de bronvermelding EO bij de foto op te nemen. Meer informatie kunt u hier vinden.

Datum

Vrijdag 19 april 2019

Tijd

21.30 uur

Presentatie

Bert van Leeuwen

Zender

NPO 1

Contactpersonen Pers

Sytze Braaksma
Mobiel: 06 - 46 22 72 94
E-mail: [email protected]