Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Big Cats en The Science of Big Cats

Er is één groep dieren waarvan de mens meer in de ban is dan van welk dier dan ook. Ze zijn zowel fascinerend als angstaanjagend. De katachtigen. Deze documentaire is het ultieme eerbetoon aan de hele kattenfamilie, met nog nooit eerder vertoonde beelden van wat voor de één een geducht roofdier is en voor de ander een geliefd huisdier. Ze worden, dankzij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van filmtechniek en recent onderzoek naar katachtigen, volop in de schijnwerpers gezet. Beelden van hun indrukwekkende gedrag worden gecombineerd met wonderbaarlijke verhalen om de ware aard van de katachtigen te laten zien. Deze dieren blijven altijd verbazen. Het ultieme roofdier treedt uit de schaduw.

Download hier foto's

De foto's zijn bestemd voor pers/promotiedoeleinden betreffende het programma en kunt u gebruiken bij uw berichten over EO. Ze zijn vrij van copyright, maar wij vragen u wel de bronvermelding EO bij de foto op te nemen. Meer informatie kunt u hier vinden.

Datum

Big Cats:
Zaterdag 14 en 21 maart 2020

The Science of Big Cats:
Zaterdag

Tijd

20.35 uur

Zender

NPO 1

Contactpersoon Pers

Margreet Kramer
Mobiel: 06 - 42 70 74 79
E-mail: [email protected]

Gerelateerde persberichten