Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Been There, Done That

Wat hebben de winnares van ‘Hollands Next Top Model’, de winnares van ‘It Takes 2’, een actrice van ‘Penoza’ en een veelbekeken YouTuber met elkaar gemeen? Loiza Lamers, Dionne Slagter, Sonja Silva en Thomas van Grinsven zijn vier BN’ers die ooit in een periode van hun leven behoorlijk in de put zaten en er ook weer uitkwamen. Deze BN’ers worden gekoppeld aan jongeren die nu met dezelfde problemen zitten.

Depressie, gender, anorexia en overgewicht zijn een aantal van de thema’s waar de jongeren mee te dealen hebben.'Been There, Done That’ zijn acht unieke afleveringen waarin BN’ers en jongeren als buddy’s streven naar een gelukkiger leven. Het EO-programma laat zien dat het onoverkomelijke misschien niet zo onoverkomelijk is als het soms lijkt. Zij aan zij gaan ze naastde jongeren staan en proberen samen moeilijkheden te overwinnen. 

Download hier gidsteksten en foto's

De foto's zijn bestemd voor pers/promotiedoeleinden betreffende het programma en kunt u gebruiken bij uw berichten over EO. Ze zijn vrij van copyright, maar wij vragen u wel de bronvermelding EO bij de foto op te nemen. Meer informatie kunt u hier vinden.

Datum

Dinsdag 5, 12, 19, 26 maart, 2, 9, 16 en 23 april 2019

Tijd

20.25 uur

Zender

NPO 3

Contact Pers

Deborah van Geest
Mobiel: 06 - 52 33 57 26
E-mail: [email protected]