Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Zegert van der Linde

Achtergrond en carrière 
Zegert van der Linde is geboren op 6 mei 1986 in Leiderdorp. Hij volgt de opleiding Journalistiek op de Christelijke Hogeschool in Ede en komt in 2008 in contact met de Evangelische Omroep tijdens zijn stage.

EO-programma’s 
In 2008 loopt Zegert stage bij de Evangelische Omroep bij het radioprogramma ‘De Ochtenden’ op Radio 1. Na zijn afstuderen, gaat hij aan de slag bij NPO Radio 2 en NPO Radio 5. Hij werkt als redacteur en producer mee aan onder andere de programma’s ‘Laat op 2’, ‘Jouw WeekendFinale’, ‘Xnoizz’ en ‘Open Huis’.

Recente radioprogramma’s die Zegert presenteert zijn ‘Thuis op 5’, het late night programma van NPO Radio 5 en de podcast ‘Het kan je buurman zijn’. Ook verzorgt hij samen met collega Martine ten Klooster de productie en redactie van ‘Open Huis’ op NPO Radio 5.

En verder
Naast het presenteerwerk voor de Evangelische Omroep, presenteert Zegert ook de podcast ‘Smaakmakers’; een podcast over eten, drinken en alles wat daarbij komt kijken.

Vragen?

Persverzoek voor een van de presentatoren? Neem dan contact op met Deborah van Geest.
M: [email protected]
T: 06 52 33 57 26

Heb je een andere vraag, verzoek of opmerking over of voor een presentator? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Portfolio

  • Thuis op 5
  • Open Huis
  • Het Kan Je Buurman Zijn (podcast)

Foto's