Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Tjitske Volkerink

Achtergrond en carrière
Tjitske Volkerink wordt in september 1976 geboren in Dordrecht. Als 18-jarige schoolverlater begint ze direct haar carrière bij de Evangelische Omroep.

EO-programma’s
In 1994 komt Tjitske in dienst bij de Evangelische Omroep als secretaresse op de redactie van ‘Twee Vandaag’. Jarenlang werkt ze als redacteur, projectwerker en itemregisseur voor ‘Metterdaad’ en ‘Nederland Helpt’. Na een periode van zeven jaar buiten de EO (onder andere bij Stichting Hulp in Praktijk en Groot Nieuws Radio) keert ze in het voorjaar van 2015 terug om Heleen van Dijk op te volgen bij ‘De Muzikale Fruitmand’. Dit radioprogramma op NPO Radio 5 presenteert ze nog steeds.

En verder
Naast haar werk bij de Evangelische Omroep is Tjitske oprichter van een christelijk spiritueel centrum waar ze stiltetrainer en masseur is.

Download foto's

Vragen?

Persverzoek voor een van de presentatoren? Neem dan contact op met Tom van Straten.
M: [email protected]
T: 06 11 16 80 51

Heb je een andere vraag, verzoek of opmerking over of voor een presentator? Stuur dan een e-mail naar [email protected].