Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Mirjam Bouwman

Mirjam Bouwman presenteert de EO-programma's 'De Verandering' en de 'Nederland Zingt Dag'.

Carrière

Mirjam Bouwman wordt op 4 februari 1977 geboren in het Gelderse Heerde. Na het behalen van haar havodiploma en propedeuse Sociaal Pedagogische Hulpverlening studeert ze aan de Dans- en Musicalacademie. Mirjam werkt aan diverse tv-shows en -series mee als danseres of actrice en speelt een rol in de musical Oliver. Verder was ze voedingsassistente psychogeriatrie en werkte ze op de patiëntenadministratie van het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis.

EO
Het geloof werd voor Mirjam steeds belangrijker en ze besluit Theologie te gaan studeren om pastoraal werker te worden. Maar dit loopt anders: in 2002 begint ze als presentatrice bij de Evangelische Omroep.

Programma's
Mirjam presenteerde Zij gelooft, zij niet samen met haar vriendin Regina Romeijn (drie seizoenen). Daarna presenteerde ze de tv-programma's Nederland Zingt, De Tijd van je Leven, De Verandering en Een Goed Begin. Ze was samen met Andries Knevel te zien in Door de Wereld. Momenteel is ze veel op televisie met Geloof en een Hoop Liefde op NPO 2.

Sinds enkele jaren doet ze samen met ds. Arie van der Veer de presentatie van de Nederland Zingt Dag.

Mirjam is getrouwd, heeft een dochter en is lid van een Vrije Evangelische Gemeente.

Download foto's

Programma's

Vragen?

Persverzoek voor een van de presentatoren? Mail dan naar [email protected]

Heb je een andere vraag, verzoek of opmerking over of voor een presentator? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Portfolio

  • Bakkie Troost (nu: Ik Mis Je)
  • Zij Gelooft, Zij Niet
  • De Tijd van je Leven
  • Een Goed Begin
  • Door de Wereld
  • Nederland Zingt
  • De Verandering