Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Mirjam Bouwman

Achtergrond en carrière
Mirjam Bouwman wordt op 4 februari 1977 geboren. Na het behalen van haar havodiploma en propedeuse Sociaal Pedagogische Hulpverlening studeert ze aan de Dans- en Musicalacademie. Mirjam werkt aan diverse tv-shows en -series mee als danseres of actrice en speelt een rol in de musical Oliver. Ook werkt ze in die tijd als voedingsassistente psychogeriatrie en werkt ze op de patiëntenadministratie van het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis. Het geloof werd voor Mirjam steeds belangrijker en ze besluit Theologie te gaan studeren om pastoraal werker te worden. In 2002 begint ze, tijdens haar studie, bij de Evangelische Omroep.

EO-programma's 
In 2002 komt Mirjam in dienst als presentatrice van de Evangelische Omroep. Ze presenteert ‘Zij Gelooft, Zij Niet’ samen met haar vriendin Regina Romeijn. Daarna is ze als presentator te zien in de tv-programma’s ‘De Tijd van je leven’, ‘Een Goed Begin’, ‘Geloof en een Hoop Liefde’ en presenteert ze samen met Andries Knevel ‘Door de Wereld’.

Recente tv-programma’s die Mirjam presenteert, zijn ‘Nederland Zingt’ en ‘De Verandering’. Ook presenteert zij de ‘Nederland Zingt Dag’.

Download foto's

Vragen?

Persverzoek voor een van de presentatoren? Neem dan contact op met Tom van Straten.
M: [email protected]
T: 06 11 16 80 51

Heb je een andere vraag, verzoek of opmerking over of voor een presentator? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Portfolio

  • Bakkie Troost (nu: Ik Mis Je)
  • Zij Gelooft, Zij Niet
  • De Tijd van je Leven
  • Een Goed Begin
  • Door de Wereld
  • Nederland Zingt
  • De Verandering