Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Minella van Bergeijk

Carrière

Minella is geboren in 1979 in Bogota. Geadopteerd en opgegroeid in het Groene Hart van Nederland in een klein landelijk plaatsje genaamd Noorden. Als studie koos Minella  maatschappelijk werk en Dienstverlening. Zij studeerde in 2000 af als maatschappelijk werker. In de jaren daarna koos ze een vervolgstudie seksuologie met als specialisatie de gevolgen van seksueel geweld.

De eerste paar jaren van haar carrière was ze maatschappelijk werker in een vrouwenopvang in Amsterdam. Daarna was zij werkzaam als coördinator Slachtoffer van Mensenhandel voor de stad Utrecht. Uiteindelijk kwam ze terecht bji Alpha Nederland waar zij werkzaam was als coördinator voor de Marriage en Parenting Courses in Nederland.

Eva
In 2016 startte zij als hoofdredacteur voor Eva. De christelijke vrouwencommunity van de Evangelische Omroep met als onderdelen Eva magazine, Eva online en Eva evenementen. Voor het magazine interviewt ze vanuit haar rubriek Minella Meets en podcasts met verschillende personen vanuit kerk, politiek en maatschappelijke achtergrond.  In 2018 presenteerde zeHet kerstlied van Minella, met het Leger des Heils en de band Trinity.

Programma's
Na de bruiloft van het koninklijke koppel prins Harry en Meghan van de UK, interviewde zij de Archbishop Michael Curry die een preek voor hen hield tijdens de bruiloft over genade.

Sinds maart 2019 presenteert zij samen met Arjan Lock het programma Ik mis je.

Minella is getrouwd met Ton sinds 2002 en woont in Houten  samen met hun drie kinderen. Zij bezoeken in hun woonplaats de Nederlands Gereformeerde Kerk de Lichtboog.

 

Vragen?

Persverzoek voor een van de presentatoren? Neem dan contact op met Deborah van Geest.
M: [email protected]
T: 06 52 33 57 26

Heb je een andere vraag, verzoek of opmerking over of voor een presentator? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Portfolio

  • Hoofdredacteur Eva
  • Minella Meets (podcast)
  • Het kerstlied van Minella