Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Martine ten Klooster

Achtergrond en carrière
Martine ten Klooster is geboren op 5 december in Zwolle. Ze heeft de studie Journalistiek op de Christelijke Hogeschool Ede behaald. Tijdens haar studie werkt ze voor Xnoizz, NEO, EO-jongeren en BEAM. In 2015 start ze fulltime bij de Evangelische Omroep als radioredacteur bij Radio 5, waarna ze in 2016 officieel in dienst komt.

EO-programma’s
In 2016 komt Martine in dienst van de Evangelische Omroep waar ze in de eerste jaren aan de slag gaat als redacteur, producer en als sidekick bij het radioprogramma ‘Thank God It’s Sunday’, dat elke zondagavond te horen is op Radio 2. In die tijd presenteert ze maandelijks de podcast ‘3FM Tussenuur’ en is ze wekelijks te horen op KX Radio, het opleidingsstation voor nieuw radiotalent.

Recente programma’s waarin Martine te horen is, zijn ‘Holy Hits’ op NPO Radio 2 en in de podcasts ‘Holy Hits Special’ en ‘Het kan je buurman zijn’. Ook is Martine verslaggever voor ‘Open Huis’ op NPO radio 5.

Download foto's

Vragen?

Persverzoek voor een van de presentatoren? Neem dan contact op met Tom van Straten.
M: [email protected]
T: 06 11 16 80 51

Heb je een andere vraag, verzoek of opmerking over of voor een presentator? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Portfolio

  • Het Kan Je Buurman Zijn (podcast)
  • Martine's muziek (KX radio)
  • 3FM Tussenuur (podcast)
  • Thank God It's Sunday (NPO Radio 2) - redacteur/producer/sidekick
  • Xnoizz, Refresh, The Hangout, BEAM Worship (BEAM Radio) - t/m november 2015