Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Marleen Stelling

Carrière

Marleen Stelling wordt op 2 oktober 1990 geboren in Leiderdorp. Na het vwo studeert ze theologie in Leiden en volgt ze de master Journalistiek en Nieuwe Media. Als schrijvend journalist begint ze haar werkzame leven. In 2013 start Marleen bij IKON als redacteur. Vanaf februari 2015 is Marleen als presentator actief. Ze presenteerde elke zondagavond De Vermoeden-viering op NPO Radio 5 en was tot de zomer van 2016 maandelijks presentator in het programma Dit is de Nacht (NPO Radio 1). Sinds september 2016 is Marleen ook op televisie te zien als presentator van Het Vermoeden, een interviewprogramma op zondagochtend. Op NPO Radio 5 presenteert Marleen het radioprogramma Nog even zondag en dagelijks presenteert Marleen het tv-programma De Nachtzoen. 

Download foto's

Programma's

Vragen?

Persverzoek voor een van de presentatoren? Mail dan naar [email protected]

Heb je een andere vraag, verzoek of opmerking over of voor een presentator? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Portfolio