Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Joram Kaat

Carrière

Joram Kaat wordt op 5 februari 1994 geboren in Dordrecht. Na het havo in Rotterdam gaat hij Media, Informatie & Communicatie studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. Joram weet al op vroege leeftijd dat hij wil presenteren. Een vriend wijst hem er op zijn vijftiende op dat ze bij de lokale omroep van Zwijndrecht mensen zoeken. Na een paar proefuitzendingen wordt Joram verliefd op radio maken en maakt hij anderhalf jaar het radioprogramma Tegengas.

Radio
Nadat hij twee jaar bij Atos RTV heeft gewerkt, besluit hij in 2011 een mailtje te sturen naar de EO. Met succes: hij mag aan de slag bij Xnoizz Positive Radio, waar hij programma’s als De Soos met Joram, The Hangout en Refresh maakt. In 2014 neemt hij het programma Jouw Weekend Finale! over van Klaas van Kruistum. Inmiddels heeft hij zijn eigen programma: Joram!, waarmee hij elke vrijdag tussen 22.00-00.00 uur te horen is op 3FM. Tijdens deze programma’s kenmerkt Joram zich als een eigenzinnig, humoristisch en adrem radio-dj.

BEAM
Joram is sinds 2013 het gezicht van BEAM, het jongerenplatform van de EO. Hij presenteert video’s en evenementen, waaronder - sinds 2015 - de EO-Jongerendag. 

Download foto's

Vragen?

Persverzoek voor een van de presentatoren? Mail dan naar [email protected]

Heb je een andere vraag, verzoek of opmerking over of voor een presentator? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Portfolio

  • Jouw Weekend Finale!
  • The Hangout
  • De Soos met Joram
  • Refresh