Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Johan Eikelboom

Carrière

Johan Eikelboom wordt op 20 juli 1975 geboren in Gouda, waarna hij opgroeit in het IJsselstadje Oudewater. Tijdens zijn studie Journalistiek ontstaat de liefde voor het televisievak. Johan start zijn carrière bij TV West, waar hij werkt als camjo, verslaggever en presentator van de jongerenprogramma’s Zap en Westpop.

NPO 3
Na TV West stapt Johan over naar NPO 3 en begint hij bij omroep Llink. Voor deze omroep presenteert hij het journalistieke jongerenprogramma Move Your Ass en de voorloper van 3OpReis: Llink op Reis. Voor dit programma reist hij naar bijzondere gebieden als Gaza en Noord-Korea.

Regie
Na deze avonturen gaat Johan aan de slag bij de Evangelische Omroep als journalistiek verslaggever voor Netwerk. Naast dit programma presenteert hij 3Onderzoekt en Hufterproef. Ook regisseerde hij het programma Van Nablus naar Ninevé. 

Programma's

  • Talent: Autisme

Vragen?

Persverzoek voor een van de presentatoren? Mail dan naar [email protected]

Heb je een andere vraag, verzoek of opmerking over of voor een presentator? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Portfolio

  • Netwerk
  • 3Onderzoekt
  • Hufterproef
  • Downtown Dinner