Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Johan Eikelboom

Achtergrond en carrière
Johan Eikelboom wordt op 20 juli 1975 geboren in Gouda en groeit op in het IJsselstadje Oudewater. Na zijn studie Journalistiek start Johan zijn carrière bij TV West waar hij werkt als camjo, verslaggever en presentator van verschillende jongerenprogramma’s. Hierna maakt hij de overstap naar NPO 3 en presenteert hij voor omroep Llink het journalistieke jongerenprogramma ‘Move Your Ass’ en de voorloper van 3OpReis ‘Llink op Reis’. Vervolgens gaat hij aan de slag bij de Evangelische Omroep.

EO-programma’s
Vanaf 2007 gaat Johan aan de slag bij de Evangelische Omroep als journalistiek verslaggever voor ‘Netwerk’. Naast dit programma presenteert hij ‘3Onderzoekt’, ‘Hufterproef’, ‘Downtown Dinner’ en ‘40 dagen zonder Seks’ en maakt hij de EO-documentaire ‘Moord op de Blanke Boer'. Verder regisseert hij de programma’s ‘Van Nablus naar Ninevé’ en een aantal afleveringen van ‘Typisch’.

En verder
Johan is in 2019 genomineerd voor de prestigieuze Europese Gouden Roos met het programma ‘Tweestrijd’, een programma over terminale en suïcidale jongeren.

Download foto's

Vragen?

Persverzoek voor een van de presentatoren? Neem dan contact op met Tom van Straten.
M: [email protected]
T: 06 11 16 80 51

Heb je een andere vraag, verzoek of opmerking over of voor een presentator? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Portfolio

  • Netwerk
  • 3Onderzoekt
  • Hufterproef
  • Downtown Dinner