Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Giovanca Ostiana

Carrière

Giovanca laat zich niet graag in een hokje plaatsen. Ze begon op jonge leeftijd met zingen, schrijven, modellenwerk én studeerde orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam. Als achtergrondzangeres werkte ze met verschillende nationale en internationale artiesten als Extince, Typhoon, Izaline Calister & Jhelisa Anderson. 

In 2008 debuteerde ze als solozangeres met het album 'Subway Silence' waarmee ze een gouden plaat binnenhaalde en in 2009 werd uitgeroepen tot 3FM Serious talent. Ook mocht zij een zilveren harp in ontvangst nemen en sleepte ze verschillende nominaties en awards in de wacht. Na “Subway Silence” verschenen de albums 'While I'm Awake' en 'Satellite Love' .

De afgelopen drie jaar presenteerde Giovanca het programma “Vrije Geluiden” en momenteel is zij bezig met haar tour “Giovanca honours Diana Ross”, die nog tot half mei in de theaters te zien is. Vanaf januari presenteert ze namens de EO samen met Tijs van den Brink elke dinsdagavond het programma Op1.

Download foto's

Programma's

Vragen?

Persverzoek voor een van de presentatoren? Neem dan contact op met Tom van Straten.
M: [email protected]
T: 06 11 16 80 51

Heb je een andere vraag, verzoek of opmerking over of voor een presentator? Stuur dan een e-mail naar [email protected].