Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Gerja Wolf

Gerja werkt sinds 2012 bij de EO. Eerst op het Klanten Contact Centrum (KCC) en sinds 2016 voor de radio-afdeling, waar ze aan de slag ging als redacteur voor ‘De Muzikale Fruitmand’.

Liefde voor muziek
De liefde voor muziek zit de nieuwbakken radiopresentator in het bloed. Gerja studeerde klassiek solozang aan het Conservatorium in Zwolle en was op vele plaatsen te horen als freelance solo- en koorzanger. Van 1998 tot 2002 woonde zij met haar man en dochters in Blewbury, een klein dorpje vlakbij Oxford (UK). Hier had Gerja een baan als dirigent op de muziekschool, gaf zangles en maakte deel uit van het ‘Magdalene College Choir’. Terug in Nederland volgde Gerja een opleiding tot stemacteur. In deze hoedanigheid is ze te horen in luisterboeken, bedrijfsvideo’s en radio- en tv-commercials.

Gerja presenteert sinds april 2018 het programma 'Musica Religiosa' op NPO Radio 5 en is de vaste vervanger van Elsbeth Gruteke bij ‘Musica Religiosa’ op NPO Radio 4.

Download foto

Programma's

Portfolio

Contactpersoon Pers

Voor vragen en/of informatie kunt mailen naar [email protected]