Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Gerja Wolf

Achtergrond en carrière
Gerja Wolf is geboren op 1966 in Vlaardingen. Ze studeert Klassiek Solozang aan het Conservatorium in Zwolle en is vervolgens op vele plaatsen als freelance solo- en koorzanger te horen. Een aantal jaar woont Gerja in het buitenland om onder andere te werken als dirigent op de muziekschool en zangles te geven. Terug in Nederland volgt Gerja een opleiding tot stemacteur en begint ze met werken bij de Evangelische Omroep.

EO-programma’s
Gerja werkt sinds 2012 bij de Evangelische Omroep. Ze start haar carrière bij de EO op het Klanten Contact Centrum en maakt in 2016 de overstap naar de radio-afdeling. Hier begint ze als redacteur en regisseur voor onder andere ‘De Muzikale Fruitmand’ en ‘Nederland Zingt Gospel’.

Ondertussen is Gerja de vaste presentator van ‘Musica Religiosa’ en presenteert zij elke maandagavond ‘Thuis op 5’. Zij spreekt wekelijks de radiospotjes in voor EO Metterdaad en voorzag onlangs een aflevering van EO Metterdaad en de Natuurdocu ‘Super Squirrels’ van een passende voice-over.

En verder
Gerja is naast haar presenteerwerk als stemacteur onder andere te horen in landelijke en regionale radio- en tv-commercials, audioboeken en corporate films. Gerja is en blijft muzikant en wordt regelmatig gevraagd voor trouwdiensten. Tot slot geeft zij ook workshops aan muziekteams in allerlei kerken door heel Nederland.

Download foto

Vragen?

Persverzoek voor een van de presentatoren? Neem dan contact op met Tom van Straten.
M: [email protected]
T: 06 11 16 80 51

Heb je een andere vraag, verzoek of opmerking over of voor een presentator? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Portfolio

Foto's