Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Arjan Lock

Carrière

Arjan Lock wordt op 22 juni 1971 geboren in Apeldoorn. Arjan studeerde Bestuurskunde en later Rechten. Na het afmaken van zijn studie Bestuurskunde werkte hij in 1995 korte tijd bij het ministerie van Binnenlandse Zaken. Hij maakte snel de overstap naar de Evangelische Omroep en werkte als bureauredacteur bij het programma Tijdsein. Daar specialiseerde hij zich in het maken van documentaires. Vanaf 1999 ging hij dat doen vanuit zijn eigen bedrijf, maar werd teruggevraagd om te gaan werken als hoofd van de afdeling Informatieve Programma's en Muziek.

Programma's
Arjan is bekend als mede-presentator bij Ik Mis Je (NPO 2). Dit presenteert hij samen met Hella van der Wijst. Ook is hij op deze zender regelmatig te zien voor het programma Metterdaad en verzorgt hij elk jaar een optreden op de Nederland Zingt Dag.

Arjan is lid van de missionaire samenwerkingsgemeente 'Het Kruispunt' in Amersfoort-Noord.

Download foto's

Programma's

Vragen?

Persverzoek voor een van de presentatoren? Mail dan naar [email protected]

Heb je een andere vraag, verzoek of opmerking over of voor een presentator? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Portfolio

  • Door de Wereld
  • Nederland Helpt
  • Nederland Zingt op Zondag
  • Deze Week