Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Kefah Allush en Margje Fikse nieuw presentatie duo deze zomer bij Op1

Vanaf 6 juli, elke werkdag 22:20 in de zomer op NPO1

5 juni 2020 in het dossier Pers

De talkshow Op1 is in juli en augustus vijf avonden per week te zien op NPO 1. Het programma wordt vanaf maandag 6 juli elke werkdag uitgezonden op het vertrouwde tijdstip van circa 22.20 uur. De EO-presentatoren Kefah en Margje zijn elke dinsdagavond te zien.

Kefah Allush en Margje Fikse vormen deze zomer samen een duo als EO-presentatoren van Op1. "Dat ik deze zomer mag invallen bij Op1 vind ik een grote eer en heel erg spannend! Maar vooral heel erg leuk. Niet in de laatste plaats omdat ik daar mag zitten met mijn maatje Margje Fikse" vertelt Kefah.

De presentatie van Op1 per dag: 

  • Maandag: Willemijn Veenhoven & Erik Dijkstra of Sophie Hilbrand & Hugo Logtenberg (BNNVARA)
  • Dinsdag: Margje Fikse & Kefah Allush (EO)
  • Woensdag: Carrie ten Napel & Charles Groenhuijsen (Omroep MAX)
  • Donderdag: Welmoed Sijtsma & Sander Schimmelpenninck (WNL)
  • Vrijdag: Nadia Moussaid & Pieter van der Wielen (VPRO)

Giovanca Ostiana & Tijs van den Brink presenteren Op1 na de zomer weer namens de EO. 

“We hebben als publieke omroep met wisselende presentatieduo’s van verschillende omroepen voor een onbekende weg gekozen. Die nieuwe opzet is van meet af aan succesvol gebleken. Het publiek weet Op1 goed te vinden en ook de tijdelijke uitbreiding naar zaterdag en zondag in verband met de coronacrisis wordt gewaardeerd. Ook in juli en augustus blijft de NPO open met informerende, opiniërende en onderhoudende programma’s”, zegt Frans Klein, directeur video NPO.

Bekijk foto's

Download foto's

Download foto's Margje Fikse en Kefah Allush

Foto’s zijn exclusief te gebruiken in relatie tot het programma. Vrij van copyright, bronvermelding EO. Lees hier de volledige voorwaarden.