Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Jörgen Raymann beleeft zijn ‘laatste 24 uur’ bij de EO 

Vrijdag 21 februari om 21:30 uur op NPO 1

6 februari 2020 in het dossier Pers

“Ik heb slecht nieuws, je laatste 24 uur zijn ingegaan.” Met deze boodschap klopt presentator Bert van Leeuwen thuis aan bij cabaretier Jörgen Raymann. Wat wil hij nog doen? Welke geliefden wil hij nog spreken? In het EO-programma ‘De Laatste 24 Uur’ maken we de ‘laatste uren’ van Jörgen Raymann van dichtbij mee.

Jörgen heeft geen idee wat hem te wachten staat. Hij heeft alleen een dag vrijgemaakt in zijn agenda. “Ik hoop niet dat Bert het in zijn hoofd haalt mij naar ‘Het Familiediner’ te brengen”, lacht hij. Bij binnenkomst heeft Bert goed en slecht nieuws. “Het slechte nieuws is dat de ‘laatste 24 uur’ van je leven zijn aangebroken. “O wauw”, glimlacht Jörgen. “Het goede nieuws is dat we er hele mooie uren van gaan maken.”  

Verrassende ‘laatste uren’ 

Mooie, blijde en ontroerende verrassingen volgen elkaar op. Zo verbindt Jörgen in zijn ‘laatste uren’ een bruidspaar in het echt. “Wauw, dit vind ik echt een hele leuke verrassing! Niets geeft mij een groter genoegen dan mensen in het echt verbinden.” 

Natuurlijk ontbreken zijn beide dochters niet. Zijn oudste dochter Melody staat bij een mooi, oud kerkje op hem te wachten. “Als ik vandaag afscheid van je moet nemen, mis je mijn eventuele toekomstige bruiloft. Dus wil ik nu graag onze vader-dochterdans samen dansen,” vertelt ze aan haar zichtbaar ontroerde vader.  

Waardevolle gesprekken 

In de laatste 24 uur heeft Jörgen Raymann ook waardevolle gesprekken met zijn geliefden. “Als vader heb je het gevoel dat je niet alles doet. Het is fijn om het weer een keer te horen. Je hebt meer dan genoeg gedaan,” vertelt hij.  

Over 'De Laatste 24 Uur’ 

Het EO-programma ‘De Laatste 24 Uur’ neemt de kijker mee op een bijzonder avontuur. In vier verschillende afleveringen beleven we de ‘laatste 24 uur’ van de BN’ers: Albert Verlinde, Willeke Alberti, Roos Schlikker en Jörgen Raymann.  
 
“Het  laat je stilstaan  en ontdekken wat nu écht belangrijk voor je is.  Voor wie  je dankbaar bent, wat van waarde voor je is en wat jij voor anderen betekent,” vertelt EO-presentator Bert van Leeuwen. Het programma zet zowel de BN’ers als de kijker aan het denken. Wat maakt je leven waardevol en spreek je dat ook uit naar je geliefden?  

‘De Laatste 24 Uur’ is op vrijdag te zien om 21:30 uur op NPO 1. Geproduceerd door Fabiola in coproductie met de EO. 

Download foto's

Download foto's 'De Laatste 24 Uur' 

Foto’s zijn exclusief te gebruiken in relatie tot het programma. Vrij van copyright, bronvermelding EO en fotograaf verplicht. Lees de volledige voorwaarden.

Foto's 'De Laatste 24 Uur'