Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

3Lab: Alleen op de wereld

zondag 8 december 23.15 uur NPO 3

27 november 2019

Anna en Kjeld zoeken ieder op hun eigen manier naar een invulling van het leven. We staan op, gaan naar het werk, eten en naar bed. Draait ons leven om dagelijkse rituelen of is er een diepere, ondoorgrondelijkere zin van het leven?

Kjeld woont omringd door de natuur in zijn kleine huisje en wordt binnenkort vader. Hij zoekt voldoening in de simpelheid van het leven in de natuur. Anna is een jonge artiest en zoekt naar antwoorden in haar poëzie en muziek.

Alleen op de wereld van regisseur Iris Grob en producent  Hazazah Pictures is een filosofisch documentaire-essay waarin het zoeken naar de kern van het leven centraal staat. Hoe moeten wij leven als er nergens antwoorden te vinden zijn? 

Teledoc Campus is een samenwerkingsproject van NPO, CoBO, Nederlands Filmfonds en NPO-fonds voor de ontwikkeling van documentairetalent. Jonge regisseurs en producenten krijgen met korte documentaires de kans ervaring op te doen.