Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Gesprekken uit het leven van iedere dag in een nieuw seizoen ‘Andries’

Zondag 8 september, 00.15 uur, NPO 2

4 september 2019

In ‘Andries’ ontvangt Andries Knevel iedere zondagavond gasten die inspirerend en motiverend kunnen praten over het christelijk geloof. Dit seizoen gaat Andries o.a. in gesprek met advocaat Don Ceder, zangeres Shirma Rouse en schrijfster en spreekster Mira de Boer. Het zijn denkers en doeners uit de brede christelijke wereld, die op een enthousiasmerende manier vertellen wat hun geloof inhoudt en hoe hun geloof hen inspireert in het dagelijkse leven. Gesprekken over de vreugde van het leven en van het geloof, maar ook over dieptepunten en de vraag waar God is als het leven pijn doet.

Eerst uitzending
In de eerste uitzending is Don Ceder te gast. Don is gekozen tot een van de meest talentvolle, jonge advocaten van Europa. Dat zal hij nooit gedacht hebben toen hij opgroeide in Amsterdam Zuid-Oost. Hij zet zich met passie in voor mensen met schulden, omdat zij vaak in een armoedeval terechtkomen. Sinds kort is hij lid van de gemeenteraad van Amsterdam voor de ChristenUnie. In zijn vrije tijd is hij dj en hij houdt van breakdansen.