Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

EO brengt nieuw seizoen ‘Verborgen Verhalen’ op NPO Zapp

Verborgen Verhalen, vanaf 6 januari elke zondag rond 14.30 uur, NPO Zapp

24 december 2018 in het dossier Pers

De EO begint het nieuwe jaar met een gloednieuw seizoen van ‘Verborgen Verhalen’. In de jeugdserie komen verschillende maatschappelijke thema’s aan de orde, die op een pakkende manier onder de aandacht worden gebracht. In elk van de acht nieuwe afleveringen spelen acteurs een waargebeurd verhaal na. Elk verhaal is gekoppeld aan een spreuk uit de Bijbel.

“In ‘Verborgen Verhalen’ brengen we moeilijke thema’s onder de aandacht waar jongeren vaak in hun eentje mee blijven rondlopen”, vertelt eindredacteur Arnoud Bruinier. “In de periode in aanloop naar volwassenheid kun je je soms erg alleen voelen, maar dat hoeft niet. Er is bijna altijd iemand die wil luisteren. We laten zien dat het in nagenoeg alle gevallen beter wordt door het erover te hebben. Of dat nu gaat om kleine irritaties of grote issues.” 

Gevaarlijk flirten
In de eerste aflevering, op zondag 6 januari, maakt de kijker kennis met Nigel en Lena. Een op het eerste gezicht onschuldige flirt krijgt een pijnlijke afloop. Wanneer Lena zich aanmeldt voor de feestcommissie van de klassenavond, denkt voorzitter Nigel dat ze meer wil dan alleen helpen bij de organisatie van het feest. Onuitgesproken en verwarrende gevoelens leiden ertoe dat een vrijpartij tijdens een klassenavond verkeerd afloopt. Wie heeft er schuld in deze situatie en wat had het tweetal anders kunnen doen?

Populair
‘Verborgen Verhalen’ startte in 2009; tot 2014 werden zes seizoenen van het programma uitgezonden. De oude afleveringen bleken online zo populair, dat de EO de kijkers graag wilde trakteren op nieuwe afleveringen. De nieuwe verhalen zijn vanaf 6 januari elke zondag te zien op NPO Zapp.

Bekijk foto's

Download foto's

Foto’s zijn exclusief te gebruiken in relatie tot het programma. Voor copyright: zie bestandsnaam. Bronvermelding EO verplicht. Lees hier de volledige voorwaarden.