Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

NieuwLicht: Tijs en de wereld van botox en fillers

NieuwLicht, zondag 7 oktober, 22.40 uur, NPO 2

5 oktober 2018

Aankomende zondag vraagt presentator Tijs van den Brink zich in NieuwLicht af of hij iets aan zijn beroemde frons moet laten doen.

Uiterlijk lijkt nog nooit zo belangrijk te zijn geweest als nu. Steeds meer Nederlanders bezoeken cosmetische artsen om van rimpels, wallen en kraaienpootjes af te komen. Of ze laten hun lippen en billen voller maken. Afgelopen jaar zijn er 400.000 behandelingen met botox en fillers uitgevoerd, dat betekent dat 1 op de 50 mensen iets aan zichzelf heeft laten doen! Tijs van den Brink gaat met Maaike Dorsteen naar een kliniek voor botoxbehandelingen, en als hij daar is wordt er meteen gekeken naar zijn eigen frons.

Studiogasten
In de studio gaat het gesprek over de vraag of we het normaal moeten vinden om een  cosmetische ingreep te laten doen. Tienermeiden zien de botoxbehandelingen dagelijks voorbij komen bij de populaire beauty-vloggers. Te gast is onder andere beautyvlogger Demi van Beijnen, die trots haar botoxbehandelingen filmde voor haar YouTube-kanaal. Volgens journaliste Hester Zitvast is dat iets zorgelijks, waarom omarmen we niet het lichaam zoals we het hebben gekregen?

Tijs naar de schoonheidskliniek

NieuwLicht is wekelijks te zien op zondagavond om 22.40 uur op NPO 2.