Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

‘Anti Pest Club’-polsbandjes razend populair.

Update 21 september: Inmiddels meer dan 100.000 polsbandjes besteld!

18 september 2018

De bandjes zijn sinds een paar dagen te bestellen en inmiddels is de teller van bestelde bandjes de 100.000 genaderd! In deze Week tegen Pesten heeft het televisieprogramma iets in beweging gezet: duizenden kinderen staan op tegen pesten en bestelden het gele polsbandje. In het EO-programma op Zapp komen kinderen op voor hun gepeste klasgenoten, en presentatrice Anne-Mar helpt ze daarbij.

Presentatrice Anne-Mar: “Wow, de week is nog maar net begonnen en nu zijn alle polsbandjes al op! Dat had ik niet durven dromen. Meer dan 100.000 kinderen laten zien dat ze tegen pesten zijn. Met z’n allen kunnen we iets veranderen!”

Extra polsbandjes
Op dit moment worden nog een keer 30.000 extra polsbandjes gedrukt. Wie zich, met vrienden óf met de hele klas, wil uitspreken tegen pesten, kan de Anti Pest Club-polsbandjes bestellen via eo.nl/antipestclub

Livestream
De Anti Pest Club is deze week elke dag om 17.10 uur te zien op NPO Zapp. Daarnaast verzorgt de EO elke ochtend om 10.45 uur een speciale livestream op YouTube, waarin Anne-Mar met een klas praat over pesten.

Meer info over de Anti Pest Club