Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

‘ONE WAY’ thema tv-kerkdienst Eerste Pinksterdag

EO verzorgt uitzending vanaf Opwekking, 20 mei om 9.30 uur, NPO 2

7 mei 2018

Traditiegetrouw zendt de EO op Eerste Pinksterdag een tv-kerkdienst uit. Dit jaar komt de dienst vanaf Opwekking en heeft als thema: ONE WAY ‘Leven met Jezus door de kracht van de Heilige Geest’. De Pinksterconferentie Opwekking vindt van 18 tot en met 21 mei plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen.

Ruben Flach, directeur van Opwekking, zal de dienst leiden. “Met Pinksteren vieren we de uitstorting van de Heilige Geest. In het thema van deze dienst komt de Geest van God nadrukkelijk naar voren. We zijn geroepen om te leven als getuigen van Jezus, om door ons dagelijks leven zijn koninkrijk zichtbaar te maken. Alleen door de kracht van de Heilige Geest kunnen we zo leven en proclameren dat er maar één weg is – ONE WAY – Jezus zelf.”

De overdenking wordt verzorgd door Henk Stoorvogel. Henk is oprichter en internationaal leider van 4M, een mannenbeweging die bekend staat om haar karakterweekenden en Muskathlons. Daarnaast is Henk als pastor verbonden aan de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ).

De samenzang wordt begeleid door de band van Opwekking, onder leiding van Elisa en Reni Krijgsman.

Meer informatie over het tv-programma is te vinden op de website.
portal.eo.nl/programmas/tv/kerkdiensten/