Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

EO-programma Van Harte vanuit Amsterdam, Leiden en Rotterdam over ‘Trouwen’

Maandag t/m donderdag om 17.50 uur op NPO 2

9 april 2018

Deze hele week vieren we in Van Harte de liefde! Het voorjaar is bij uitstek het moment om te trouwen. In Van Harte een speciale week over het huwelijk en alles wat daarbij hoort. Want ook al nemen volgens het aantal huwelijken af, dat wil niet zeggen dat alle feestelijkheden rond een bruiloft minder worden.

De trouwfoto
Iedere dag maken we met een echtpaar die éne trouwfoto van toen, nog een keer. We zijn deze week bij de families Voordewind en Fountain in Amsterdam, de familie Spiekerman in Leiden en de familie Vink in Rotterdam. In Amsterdam blikken we met Joël en Deborah terug naar hun trouwdag. En nu, 30 jaar later staan ze weer voor het Rijksmuseum waar van hen dè foto nog eens wordt gemaakt. Hoe kijken ze terug op die dag, en wat is er veranderd in die 30 jaar.

Henk en Bert
In Den Bosch gaat Bert op bezoek bij de bekendste Bossche bollenbakker van Nederland, Jan de Groot. Ook zijn Henk en Bert op de markten in Apeldoorn en Rotterdam om te vragen hoe de inwoners het leven vieren.

En verder…
In de kas bakt Annemarie bitterkoekjes, deze horen traditiegetrouw bij de dag van ondertrouw. Joëlle en Nathalie geven weer leuke stylingtips die je bij een bruiloft kunt toepassen en maakt Pim weer een mooie creatie met bloemen.

Kortom bij ‘Van Harte’ is er altijd wat te vieren!