Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

EO en Arie Boomsma hernieuwen samenwerking

25 april 2018 in het dossier Pers

Arie Boomsma gaat opnieuw samenwerken met de EO. Dat heeft hij vanavond (woensdag 25 april) bekendgemaakt bij RTL Late Night.

Afgelopen jaren zijn de EO en Boomsma een eigen weg gegaan, maar is er op regelmatige basis contact geweest. Recent zijn er gesprekken gevoerd over de ontwikkeling van nieuwe programma’s. De ideeën zijn nog in een prille fase en om die reden kan er op dit moment inhoudelijk nog niets over gezegd worden.

Arie Boomsma was vanavond te gast bij RTL Late Night om te praten over het tijdschrift L’HOMO dat dit jaar tien jaar bestaat. Arie werkte destijds mee aan een fotoshoot die de opmaat werd voor zijn vertrek bij de EO. Deze gebeurtenis kreeg destijds veel media-aandacht.

Overtuiging
De EO en Arie Boomsma vinden elkaar in de overtuiging dat verhalen over jongeren in de knel, vaak op zoek naar identiteit en erkenning een platform verdienen. Aan dat platform wil de EO in een hernieuwde samenwerking met Arie Boomsma invulling gaan geven. “We zijn allebei ouder en wijzer geworden, en kijken met een positief gevoel zowel terug als vooruit”, stellen de EO en Boomsma in een gezamenlijke reactie.

Copyright foto: Annemarie Dekker.